Beauty blog Caption

Caption Lac Q3 Beauty Astir Award gewonnen!!

 

Op 12 februari vonden in het Okura Hotel Amsterdam de Beauty Astir Awards 2014 plaats, de prestigieuze, onafhankelijke persprijs. Caption Lac Q3 was genomineerd in de categorie BEST BEAUTY DISCOVERY LUXE en heeft deze felbegeerde prijs in de wacht weten te slepen! Natuurlijk zijn we hartstikke trots.

 

Caption Lac Q3 is namelijk pas eind september 2014 gelanceerd in Nederland en dan nu al zo’n prijs. Geweldig Product. Wij willen dit graag met jullie delen! Persbericht; 1e plaats voor Caption Best Beauty Discovery Luxe CAPTION LAC Q3 Amsterdam, 13 februari 2015 De high tech revolutionaire lak van CAPTION won gisteravond tijdens de 30ste editie van de Beauty Astir Awards de 1e prijs in de categorie Best Beauty Discovery Luxe. CAPTION is hiermee uitgeroepen tot een van de beste cosmeticaproducten van 2014. CAPTION is een lak die is gebaseerd op een geheel nieuwe gepatenteerde polymeertechnologie. Deze hightech ontwikkeling, genaamd LacQ3 technologie, zorgt ervoor dat nagellak aanbrengen nu mogelijk is met een ongekende droogtijd en een finish die veel wegheeft van gel.

 

Elk jaar reikt BeautypersNL de prestigieuze Beauty Astir Awards uit, dé Nederlandse persprijs voor de beste cosmetica producten van het afgelopen jaar. 38 toonaangevende beauty journalisten van de BeautypersNL stemde in de categorie Best Beauty Discovery Luxe waarin 25 merken genomineerd waren. Merendeel was meer dan enthousiast over CAPTION. De jury over Caption: “Je zou denken dat zo’n lak er wel al was, zeker nu er zoveel lanceringen zijn op nagelgebied, maar deze nieuwkomer droogt echt in luttele seconden op. Na het lakken van je linkerhand is je rechterhand al droog genoeg om eventueel verder te lakken. Als je klaar bent, kun je bij wijze van spreken meteen weer iets anders kan gaan doen (in je tas rommelen, door je haar strijken, en meer van die handelingen waardoor er normaal gesproken altijd meteen weer een misser ontstaat).

 

Nu is dat al uniek, maar bovendien blijft hij – ook al is het geen gellak maar een ‘gewone’ nagellak – zeker een week perfect zitten. Plus: bijzondere kleuren.” “Razendsnel droog, mooie kleuren, en er zijn (godzijdank) geen afweeksessies nodig. Al gebeurt er een hoop op nagelgebied, is dit voor het eerste sinds lange tijd weer eens een échte grote vernieuwing in het nagellakland!” De CAPTION nagellak collectie bestaat uit een primer base coat, zestig basiskleuren en achttien top effects.

Beautysalon Natasja