Beauty blog ampullen

foto met ampullen van het merk Dr. Grandel

Ampullen zijn producten die extra geconcentreerd zijn aan werkstoffen, dit is de reden dat bij gebruik hiervan er snel en gelijk resultaat aan de huid te zien is. Ampullen zijn een substantie aan werkstoffen die sterker geconcentreerd zijn dan een crème.

 
De huidtoestand verandert voortdurend en word door talrijke factoren beïnvloed, zoals bijvoorbeeld kamertemperatuur, weersomstandigheden, persoonlijke stresslevel en voedingsgewoonten. Vaak is een extra portie werkstoffen nodig om de actuele huidtoestand effectief te kunnen beïnvloeden en een snelle, duidelijke zichtbare verbetering te bewerkstelligen.

 
Ampullen worden onder de dag en nachtverzorging gebruikt voor een intensieve verzorging, dit kan er ook voor zorgen dat er snel resultaat word behaald bij elk voorkomend huidprobleem.
Waarom onder de dag en nachtverzorging, omdat deze producten geen vetstoffen bevatten, het word gelijk opgenomen door de huid, waardoor de crème voor de verdere verzorging zorgt met vetstoffen die de crèmes bevatten.

 
Werkstoffen van ampullen zijn altijd sterker dan de werkstoffen die in een crème worden gebruikt.
Ampullen zijn heel goed in te zetten als kuur, en voor een optimaal resultaat na een behandeling, dit geeft een versterkende werking op de behandeling en heb je langer resultaat van de behandeling of als dagelijkse verzorgingsboost.

 
Ampullen zijn er voor elk huidtype en elk huidprobleem. En kan ook aan iedere huidconditie worden aangepast.
Daarnaast zijn er ook de serums verkrijgbaar voor elk huidtype en probleem.

 
Voor de perfecte huidverzorging.
Deze worden ook onder de dag en nachtverzorging gebruikt, deze geven net dat beetje extra wat een crème te weinig kan doen. Serums zijn altijd in een pompflacon zodat er geen bacteriën in kunnen komen en daardoor lang houdbaar zijn waardoor ze dagelijks kunnen worden gebruikt of naar behoefte.
Vraag in de salon naar de mogelijkheden.

Beautysalon Natasja