Christmas special Treatment

 

Christmas Special bij Beautysalon Natasja

Verwenweken tijdens de feestelijke maanden November en December.

De feestweken die dit jaar al vroeg beginnen wil iedereen gezelligheid en ontspanning en een verzorgde huid. Laat je nog even verwennen in de salon.

Speciaal voor jou als vaste klant krijg je bij je geboekte behandeling in November en December een extra GRATIS handpakking, om de handen extra te verwennen in tijden dat we ze veel moeten wassen. Dus je krijgt een heerlijke handscrub, daarna een verzorgende olie, daarna worden de handen lekker verpakt voor mooie zachte handen.
Nog niet geboekt doe dat nog snel voordat de agenda vol is.

Er ligt ook een leuke verassing voor je klaar!!

Feestelijke make up en nagels met Caption.

Mooie make up producten zoals:

De nieuwe oogschaduw kleuren. De mooie roze en rode tinten lipsticks
De eye shadow stylo (de oogschaduw die waterproof is en niet in de lijntjes gaat zitten. Ook perfect voor lensdragers). Ook is er weer de mooie glow powder, voor een vleugje glamour op gezicht en decolleté. En dan prachtige gekleurde nagels met de gellak van Caption
Doe daarbij een van de mooi en luxe make up tasjes om alles bij elkaar te hebben.

Cadeau ideeën:

Voor cadeau ideeën kun je je laten adviseren in de salon, met heerlijke bodyscrub van Timeless, body crème van Timeless of Beautygen, ampullen en super verzorgende vliesmaskers, iets waar altijd iemand blij mee gemaakt kan worden

Vergeet vooral de cadeau bon ook niet, zodat iemand zelf kan kiezen of de keuze valt op een heerlijke behandeling of producten. Altijd leuk om te geven en te krijgen!!

Make up advies middag voor 12,50
Vrijdag middag 27 November

Wil je individueel advies over welke make-up bij je past of een feestelijke make up tip voor de komende feestdagen.

Maak dan een afspraak voor advies tegen gereduceerd tarief.

Er zijn nog een paar plekjes vrij. vol=vol

Vriendinnenbon

Wil je iemand laten kennismaken met mijn salon, maak dan gebruik van de vriendinnenbon korting, Wanneer u een vriendin aanmeldt voor een gezichtsbehandeling, krijgt uw vriendin een introductiekorting van €10,-.
Jijzelf krijgt deze korting ook van €10,- op de eerstvolgende gezichtsbehandeling nadat uw vriendin is geweest. (niet te combineren met andere aanbiedingen).

Deze bon is te verkrijgen in de salon, of je kunt contact opnemen met mij en de gegevens doorgeven zodat jullie beide recht hebben op de korting.


Corona regels blijven van kracht in de salon.
Blijf gezond en tot ziens in de salon

 

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg mij op Facebook en Instagram

Beautysalon Natasja