Coaguleren van steelwratjes en andere huidoneffenheden

Huidoneffenheden

Ook last van steelwratjes, kleine gerstekorreltjes, bloedblaasjes, huidkleurige bultjes onder de ogen, ouderdomswratjes?

Vaak vinden we dit erg vervelend op het gezicht en ontstaat zomaar.
Maar gelukkig er is wat aan te doen!

Wij noemen dit huidoneffenheden.
Dat zijn ontsierende bultjes die (meestal ) als we ouder worden op de huid verschijnen, of als de huid er gevoelig voor is om het aan te maken. Over het algemeen zijn dit onschuldige en goedaardige plekjes. deze maakt de huid zelf aan, meestal door verstoorde huidcellen. De een zal er meer last van hebben dan de ander, en meestal ontstaat het op de plekken waar we ze niet hebben willen en zijn ze zichtbaar voor anderen.
Door middel van coagulatie zijn deze te verwijderen. Deze behandelmethode is de ideale methode om de huidoneffenheden veilig en nagenoeg pijnloos te laten verwijderen
Dit apparaat die door warmteontwikkeling de plekjes verwijderd. Tijdens de behandeling wordt het te behandelen plekje kort aangestipt tot het weg is.

Wat valt onder huidoneffenheden;

  • Ouderdomswratten, ontstaat bij huidveroudering
  • Ouderdomsvlekken/pigmentvlekken(lentigo solaris), ontstaat bij huidveroudering en zonbelasting(vaak zie je ze ook op de handen)
  • Kleine gerstkorreltjes, dit zijn kleine witte bolletjes op de huid, een holte gevuld met verhard talg, voelt ook aam als een hard bultje.
  • (Steel)wratjes / Fibromen /wratten, kan in elke leeftijd ontstaan, zijn huidkleurig
  • Bloedblaasjes, zijn zwakke bloedvaatjes en is een rood of blauw vlekje / bolletje op de huid
  • Gesprongen haarvaatjes (Spinnaevi), zwakke kleine verwijde bloedvaatjes, kunnen springen als de huid dunner word, door temperatuurwisselingen, kruidig eten, of door druk op de huid.
  • Syringomen, bultjes die er huidkleurig of wat doorzichtig uitzien op de oogleden of rondom de ogen. Deze zullen niet uit hun eigen weer verdwijnen.

Heb je last van huidoneffenheden op je gezicht of elders op je lichaam waar je graag vanaf wilt omdat ze storend zijn, laat je dan behandelen de plekjes zijn in een handomdraai weg en is nagenoeg pijnloos.

€37,50 per 15 minuten (incl. nacontrole na ong. 3 weken)

Beautysalon Natasja