Decolleté behandeling

Decollete behandeling

Het decolleté en decolleté verzorging

Het decolleté dat mag gezien worden. Juist na de lange en koude wintermaanden is de tere huid van het decolleté vaak geïrriteerd, ruw en schilferig. Tijd dus om zich met doelgerichte verzorging en intensieve aandacht om deze verwaarloosde lichaamszone te bekommeren. Opeens ontstaan daar de ontsierende rimpeltjes ook als we ouder worden.

Het is een Sensibele zone
De huid over het borstbeen en bij de buste is bijzonder teer en gevoelig, omdat daar minder vetweefsel zit dan op andere plaatsen van het lichaam. Door voortdurende beweging, (ook door sjaals & dassen heeft de huid heel wat te lijden;) zij verliest elasticiteit en vertoont eerste minuscule rimpeltjes. Behalve regelmatige verzorging helpt tegen voortijdige rimpeltjes en slap weefsel een gezonde leefwijze en voeding evenals doelgerichte versteviging van het borstspierweefsel. Ook is de huid gevoelig voor pigmentvlekken.

Tips voor een mooi verzorgt decolleté

 • warm en koud douchen
  De dagelijkse verzorging van de gevoelige zone begint al onder de douche. Voor de optimale verzorging van de huid met voedingsstoffen en de afvoer van slakken is een goede doorbloeding van het grootste belang. Afwisselend koud en warm douchen, dat de doorbloeding stimuleert en de huid strak trekt. Vooral rond buste en decolleté wordt bij elke douchebeurt afwisselend een warme respectievelijk. koude waterstraal gecirkeld. Tot besluit wordt steeds een koude straal gebruikt.
 • Dagverzorging
  Nadat de huid met een bij het huidtype passend reinigingsproduct is gereinigd, wordt zij met een verzorgende dagcrème verwend of producten die speciaal voor de decolleté zone is ontwikkeld. Een dagcreme kan te vet zijn voor die zone ook met het oog op de kleding de speciale decolleté producten zijn minder vet. De verzorging eindigt niet bij de kin. Dus naast je gezicht ook de huid van hals en decolleté met de dagcrème te verzorgen.
 • Peeling
  Peelings, die in het ideale geval eens per week worden gebruikt, stimuleren de doorbloeding, zorgen voor een rozig en fris uiterlijk van de huid en verhogen het opnamevermogen voor de producten . Afgestorven huidschilfertjes worden op milde wijze verwijderd, de teint van hals en decolleté wordt fijner.

Producten voor een mooi decolleté:

Timeless suger scrub, met suikerkristallen en verzorgende oliën, geschikt voor het hele lichaam, maar omdat de suikerkristallen steeds fijner worden met de vermenging van water heel geschikt voor de gevoelige decolleté huid. €22,50

 • Ampullen/serums
  Ook voor het decolleté zijn ampullen zeer geschikt. Afgestemd op de betreffende huidtoestand. Bijvoorbeeld een concentraat(epigran) van tarwekiemen en tarwezemelen, deze trekt de huid strak en vermindert de rimpeldiepte. Keuze uit assortiment van Grandel vanaf €4,50

Speciale producten voor decolleté:

 • Timeless Perfect decolleté, deze niet vette crème verzacht rimpeltjes en lijntjes, trekt strak en bevorderd de stevigheid en elasticiteit. €40,50
 • Beautygen renew body, deze is geschikt voor het hele lichaam, maar ook perfect voor het decolleté. Niet vet, bevat het ingrediënt sneeuwalg en werkt straktrekkend en verjongend. €40,50.
 • Beautygen Neck cream, ook een niet vette crème geschikt voor de halshuid, werkt verstevigend en verjongend. €66,-
 • Hyaluron body, een vochtverzorgende niet vette body crème, geschikt voor het hele lichaam maar ook voor het decolleté.€15,40
 • Timeless Soft sugar scrub € 22,50 (ook voor hele lichaam)

 

 • Epigran serum  €35,50
 • Fruitzuur kuur €38,50
 • Retinol  Formula serum €48,00
 • Beautygen ampul per drie stuks € 15,20  

En uiteraard goed beschermen met UV bescherming voor de zon!

 

Nieuw: Decolleté behandeling €21,50

Boek de speciale decolleté behandeling bij je gezichtsbehandeling voor €21,50 (20 min)

Bestaat uit;
Reinigen deco
Scrub deco/ fruitzuren
Massage met ampul epigran/crème timeless of beautygen (combi met massage in behandeling)
Crème aanbrengen extra, afdekken met folie en warme handdoek.

 
Beautysalon Natasja