Een verbeterde huid met de Bindweefselmassage

Bindweefselmassage gaat de strijd aan Acne – Littekens – bleke rokershuid – verlapte huid – slechte doorbloeding

Een bindweefselmassage is een zeer geschikte manier om de huid gezondheid te verbeteren. De doorbloeding verhogende behandeling activeert en verbetert de stofwisseling. Deze vorm van massage is uitstekend geschikt als rimpel- en littekenbehandeling waar onder andere acne, bleke rokershuid, verslapte huid en slechte doorbloede huid. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt toegepast op de huid. Ik pas een speciale techniek toe, waarbij intensief invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de verdiepte massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en versteviging van de huid.

Bindweefsel

Bindweefsel kun je vergelijken met het cementspecie tussen de stenen van een huis. Door het hele lichaam verbindt en ondersteunt deze de organen, gewrichten en uw spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar uw organen en beschermt tegen vele soorten infecties. De cellen in bindweefsel hebben een grote rol bij het proces van wondgenezing. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat ook energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Behandeling in kuurvorm

Een optimaal resultaat bij Beautysalon Natasja bereikt u met meerdere bindweefselmassages in kuurvorm. Na een aantal massages zal de weefsel soepeler worden en de structuur van de huid gaat er steeds beter en gezonder uitzien. De doorbloeding van de huid bevorderd, de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. De aantal behandelingen worden per type huid vastgesteld en betreft doorgaans 6 behandelingen in kuurvorm, om te beginnen is deze behandeling het beste in kuurvorm voor goed resultaat, gedurende 3 weken 1x per week, 2 weken rustpauze en dan weer 3 weken 1x per week, daarna 1x per 6 a 8 weken.

Beautysalon Natasja