Waarom de Green Peel van Schrammek bij jou werkt!

foto met model en logo van Dr Med Schrammek bekend van de Green Peel

Een nieuwe huid in 5 dagen.

Het kruidencomplex van verscheidene natuurlijke stoffen reguleren de gestoorde processen van de huid. Belangrijk is vooral dat Green Peel in tegenstelling tot andere peelingsmethoden geen chemische, en schadelijke substanties en geen synthetische polijstmiddelen bevat. De kruidenpeelingkuur kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker worden gebruikt. Een bijzonder voordeel van deze methode is, dat de behandelingsresultaten snel zichtbaar zijn.

Vijf dagen na de peelingbehandeling is het huidbeeld duidelijk verbeterd. De nieuwe huid wordt niet rood, maar fris en krijgt een jongere uitstraling. Bovendien worden de poriën verfijnt. Al naargelang de soort en de zwaarte van de te behandelen huidverstoringen kunnen verscheidene peelings noodzakelijk zijn. De kruidendieptepeelingkuur Green Peel is de enige kruidenpeelingmethode met een gebruiks- en ervaringsperiode van meer dan 60 jaar, wat het begrip “langdurige ervaring” rechtvaardigt.

De kruidendieptepeelingkuur wordt ondersteunt door de thuisverzorgings producten van Schrammek die ook zijn afgestemd op de behandeling , Doordat de doorbloeding word gestimuleerd bij bv acné leidt dit tot een activering van de stofwisseling en tot een zuivering van de huid. Door de verbetering van de bloedcirculatie gaan ook de wondjes vlugger genezen. De Green Peel behandelingen werken o.a. voor verslappingen, beschadigde huid, rimpels, littekens zware acne en bruine vlekken. De Green Peel is een intensieve herstellende behandeling. En Stimuleert het metabolisme van de cel, versterkt de haarvaatjes en zorgt voor stevigheid.

“Classic, Energie, en de Fresh up peeling Green peel, de 3 wegen naar een mooie en gezonde huid in harmonie met de natuur.”

Deze methode is in duitsland ontwikkeld door dermatologe en allergologe Christine Schrammek.

Ik ben een gecertificeerd Schrammek schoonheidsspecialist. Wij zijn verplicht om de certificerings cursussen te volgen om het merk Green Peel van Schrammek te mogen voeren en behandelingen te mogen te mogen uitvoeren volgens hun protocollen. Onlangs heb ik weer het nieuwe certificaat ontvangen.

De Schrammek green peels bevatten geen chemische toevoegingen, waardoor het voor elke huid is toe te passen.

Green Peel kruidenpeeling werkt:

regenererend

opspannend

hydraterend

anti-rimpel

anti-irritatieschrammek-peeling-blog

Green Peel is een wereldbekende dermatologische techniek, volledig plantaardig zonder chemische stoffen en zonder nevenwerkingen.

“De Green Peel behandeling In 5 dagen een nieuwe huid.”

Bij de Green Peel behandeling wordt door het verwijderen van de bovenste huidlagen, de groeizone van de huid, voor nieuwe vorming van cellen gestimuleerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd evenals de stofwisseling, de zuurstof- en voedingsstoffen voorziening. Een intensieve revitalisering en regeneratie van de huid geschiedt.

Deze Green Peel is geschikt voor elk huidtype en huidprobleem zoals o.a. Acne, rimpels, ouder wordende huid, pigmentvlekken, littekens, grote poriën.

Ervaar deze behandelingen en de snelle en zichtbare verbeteringen van uw huid. Geschikt voor alle huidtypes en veel voorkomende huidproblemen.

Beautysalon Natasja