huidoneffenheden

Huidonffenheden wat zijn dat?


Dat zijn ontsierde bultjes die (meestal ) als we ouder worden op de huid verschijnen, of als de huid er gevoelig voor is om aan te maken, en over het algemeen zijn dit onschuldige en goedaardige plekjes. Op zich kun je er zelf weinig aan doen, deze bultjes maakt de huid zelf aan, meestal door verstoorde huidcellen. De een zal er meer last van hebben dan de ander, en meestal ontstaat het op de plekken waar we ze niet hebben willen en zijn ze zichtbaar voor anderen.
Gelukkig is er wel wat aan te doen d.m.v. coagulatie / blend behandelmethode. Deze behandelmethode is de ideale methode om de huidoneffenheden veilig en nagenoeg pijnloos te laten verwijderen
Dit is een apparaat die door warmteontwikkeling(hoogfrequente wisselstroom) de plekjes verwijderd en apparaat. Tijdens de behandeling wordt het te behandelen plekje kort aangestipt tot het weg is.
Dit valt onder huidoneffenheden:

 • Ouderdomswratten, ontstaat bij huidveroudering
 • Ouderdomsvlekken/pigmentvlekken(lentigo solaris), ontstaat bij huidveroudering en
  zonbelasting(vaak zie je ze ook op de handen)
 • Kleine gerstekorreltjes, dit zijn kleine witte bolletjes op de huid, een holte gevuld met verhard talg, voelt ook aam als een hard bultje.
 • (Steel)wratjes / Fibromen /wratten, kan in elke leeftijd ontstaan, zijn huidkleurig
 • Bloedblaasjes, zijn zwakke bloedvaatjes en is een rood of blauw vlekje / bolletje op de huid,
  Gesprongen haarvaatjes (Spinnaevi), zwakke kleine verwijde bloedvaatjes, kunnen springen als de huid dunner word, door temperatuurwisselingen, kruidig eten, of door druk op de huid
 • Syringomen, bultjes die er huidkleurig of wat doorzichtig uitzien op de oogleden of rondom de ogen. Deze zullen niet uit hun eigen weer verdwijnen.
  Heb je last van huidoneffenheden op je gezicht of elders op je lichaam waar je graag vanaf wilt omdat ze storend zijn, laat je dan behandelen met dit apparaat. De plekjes zijn in een handomdraai weg en is nagenoeg pijnloos.


€37,50 per 15 minuten

De prijs is inclusief na 3 weken een GRATIS nacontrole van de behandelde plekjes, en als het nog niet goed weg is word alsnog hetzelfde plekje opnieuw behandeld.


Advies na de behandeling

Haal het korstje er niet af, maar laat het zelf genezen, dit ter voorkoming van littekentjes.
24 uur niet in aanraking komen met water/daarna voorzichtig met afdrogen.
Gedurende ongeveer 3 weken voorzichtig zijn met zonlicht/zonnebank.
Gebruik een kwalitatief goede zonebescherming met zeker een bescherming met een factor 30


Huidoneffenheden

De Spotaway is een apparaat die de plekjes verwijderd door middel van warmteontwikkeling (hoogfrequente wisselstroom). Tijdens de behandeling wordt het te behandelen plekje kort aangestipt tot het weg is.
De prijs is inclusief na 3 weken een GRATIS nacontrole van de behandelde plekjes, en als het nog niet goed weg is word alsnog hetzelfde plekje opnieuw behandeld.
de prijs is per 15 minuten


Met deze met de behandeling zijn deze oneffenheden in een handomdraai weg. De Spotaway is een apparaat die de plekjes verwijderd door middel van warmteontwikkeling (hoogfrequente wisselstroom). Tijdens de behandeling wordt het te behandelen plekje kort aangestipt tot het weg is. Naargelang nodig is om het plekje te verwijderen/ behandelen.

Beautysalon Natasja