Kruidenpeeling, het geheim zit hem in de kruiden.

Kruidenpeeling Beautysalon Natasja

Een paar dagen geleden heb ik ook zelf de kruidenpeeling Energy weer ondergaan.
Ik behandel natuurlijk dagelijks mijn klanten met de meest uiteenlopende behandelingen en huidproblemen. Maar ook wij als schoonheidsspecialist hebben behandelingen nodig.

De kruidenpeeling is mijn favoriete behandeling voor mijzelf, omdat je snel resultaat ziet, en je het voor vele huidproblemen kan inzetten.

Zelf ben ik vanaf de pubertijd opgegroeid met de kruidenpeeling, ik had zelf acne, dus ben al vroeg met de behandelingen gestart, vandaar dat ik uit eigen ervaring weet wat het doet met je huid en mijn acne. Ik ben tevreden met hoe goed mijn huid eruit ziet, terwijl ik ook acne littekentjes had en de pukkeltjes en puistjes en ontstekingen, dat ik ook dagelijks camoufleerde zodat je het minder zag.
Daarom doe ik nog steeds de behandelingen tot op de dag van vandaag.

Een probleemhuid blijft altijd een huid die aandacht nodig blijft houden, hetzij met de onderhoudsbehandelingen maar ook met de juiste thuisverzorging. Het ligt zeker in je bereik een huid te hebben die er goed uitziet en in balans is.

Na 48 uur na de behandeling kun je je gezicht weer reinigen en je kan wat vervellen met kleine velletjes, En daarna kun je de reguliere huidverzorging weer inzetten.
Wel zeker 2 weken een min. Factor 20 gebruiken. Het liefst het gehele jaar door, het beschermt tegen huidveroudering pigment vlekken en UV in zomer en winter.

De kruidenpeeling is inzetbaar voor o.a.
• Acne
• Onzuivere huid
• Grove poriën
• Huidveroudering / Rimpels
• Zonbeschadigde en rokers huid
• Pigmentvlekken
• Een huid die opgepept moet worden na ziekte
• Een huid die last heeft van de uitwerking van medicijnen.

Na de kruidenpeeling is de huid goed doorbloed, afvalstoffen worden goed afgevoerd, Verzorgingsproducten worden weer beter opgenomen door de huid
Het algehele huidbeeld word beter mooier en gladder, poriën zie je minder.
Huidproblemen worden minder en /of opgelost.

Kruidenpeeling Behandeling kan om de 2 weken, en ook voor regulier onderhoud.

Beautysalon Natasja