Make up tips voor de feestdagen

Beautysalon Natasja

Make up tips voor de feestdagen

Begin altijd met de juiste kleur foundation, weet je het niet goed welke kleur kies dan altijd een kleur die lichter is dan je huid.

Om de foundation langer mooi te houden gebruik je er een bijna kleurloze poeder overheen. Hetzij compact powder of losse powder.

Heb je niet teveel roodheid in je huid, kun je op de zijkant van de jukbeenderen een blush gebruiken.
Geeft je gezicht altijd een fris uiterlijk, ook hierbij weer belangrijk de juiste kleur te gebruiken. Donker blush kan een vermoeid uiterlijk geven.

Zet de wenkbrauwen aan met wenkbrauw poeder of potlood of wenkbrauw styling gel deze kan met een kleur zijn of kleurloos om de wenkbrauwen in model te houden.

Ga aan de slag met een mooie oogmake up.
Je zet altijd een lichte kleur aan op het hele bewegend ooglid, en als je daarna met een donkerdere kleur gaat werken zet je deze aan langs de wimperrand en de arcadeboog, en onder het oog langs de wimperrand.

Als het bij je past kun je ook met een mooie eyeliner werken.

En nooit te vergeten gebruik een mascara, dit maakt het geheel af. Het geeft de wimperharen volume en je kan ze rechter op zetten.

Dan de lippen in een mooie kleur, dat kan variëren van rustig tot uitbundige kleuren of wat past bij de gelegenheid.
Altijd eerst een lipliner gebruiken voor een strakke liplijn en dan invullen met lipstick.

Ga je naar een feest mag een make up altijd wat sprekender en uitbundiger zijn en kun je ook werken met mooie glitterpoeders voor gezicht ogen en decolleté en lipsticks met glitters.

Als finishing touch vergeet je nagels niet! En lak ze makkelijk en mooi met de gellak van Caption

 

Wil je Make up advies of weten wat bij je past, maak dan een afspraak voor  €38,50

Beautysalon Natasja