Schoonheidsspecialist Amersfoort

Afbeelding Natasja van beautysalon Natasja Amersfoort
Foto Green peel certificaat bij Beautysalon Natasja

Natasja

Beautysalon Natasja is uw Stivas gediplomeerde schoonheidsspecialiste in Amersfoort met ruim 20 jaar ervaring. En met daarnaast de nodige behaalde specialisaties van o.a. acne, bindweefsel en visagie. In eerste instantie na het behalen van mijn diploma heb ik gewerkt bij een groot cosmetica bedrijf, daarna ben ik gaan werken in de grote schoonheidssalons en parfumerien die ook schoonheidssalons hadden. Ik heb dus ook met vele grote merken gewerkt, waardoor ik veel kennis heb opgedaan en ook ervaring met de verschillende merken. Dankzij die ervaring weet ik wat een goede huidverzorging betekend en kan ik goed advies geven over producten en / of behandelingen en ook de juiste adviezen voor thuisverzorging. Voordat ik in 2006 mijn eigen  professionele salon aan huis startte.

 

In 2017  geslaagd voor de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy. Hier leren wij van gerenommeerde dermatologen nog meer inzichten te krijgen in huidziekten en huidproblemen en huidkanker en het herkennen ervan. Ook leren wij hoe ermee om te gaan in de praktijk of  het doorsturen naar artsen met de juiste diagnose, Een toegevoegde waarde! Ook volgt hier met regelmaat een up date op. 

 

Mijn schoonheidssalon is depositaire van Dr. Grandel en Dr. C. Schrammek. (Door Schrammek gecertificeerde salon voor alle Dr. Schrammek Green peel gezichtsbehandelingen) Beide producten zijn uit Duitsland afkomstig.

Ik heb gekozen voor deze 2 merken omdat ik met Dr. Grandel al jaren had gewerkt en vond het een goed product, waardoor mijn zoektocht makkelijk was om ook mee te gaan werken in mijn eigen salon. Met Dr. Schrammek behandelingen en producten heb ik zelf de ervaring gehad toen ik met huidproblemen kampte, en aangezien dat dus erg goed voor mij werkte, was ook deze keuze makkelijk en ben ik er zelf heel enthousiast over om daarmee ook anderen te helpen met hun huidproblemen.

Daarom is mijn specialisatie huidproblemen en huidverbetering daar ligt de grote uitdaging. Voor een persoonlijk advies waar we samen aan gaan werkenvoor elk huidtype en huidprobleem.

In mijn pubertijd had ik veel last van acne wat ik toen erg vervelend vond, dagelijks probeerde ik de acne te camoufleren met make up om het zo min mobelijk te laten opvallen, gelukkig ben ik nooit gepest maar heb vaak gezien dat anderen gepest werden hierom, in de pubertijd veranderd er veel in je lichaam, acne kan dan een groot en vervelend probleem zijn wat sommigen ervaren als een nare periode die daar nog lang last van kunnen houden.

Bij mij zit huidproblemen in de familie waardoor er toen der tijd snel is gekozen om naar een schoonheidsspecialist te gaan om behandelingen te ondergaan om mijn huid te verbeteren en ook dmet de juiste producten voor thuisgebruik betere resulaten te bereiken, en dankzij hierdoor tot op de dag van vandaag ben ik tevreden over mijn huid, maar om mijn huid zo gezond te houden zal ik er ook altijd aan moeten blijven werken om het ook zo te behouden. Een probleemhuid blijft altijd wel een probleemhuid die doorloend altijd de aandacht nodig heeft en blijft houden.

Doordat ik zag wat huidverbetering met mij deed, wilde ik ook anderen helpen aan een mooie goede huid die in balans is. Als je maar het juiste doet, en ook helaas schort het daar ook vaan aan als men zelf denkt wat er met de huid mis is, terwijl een arts of apotheker of zelfs een drogist vaak heel wat anders van vind en adviseert waardoor vaak de verkeerde producten worden gebruikt en meestal ook met weinig resultaat en dat is jammer. Reguliere producten te koop bij een drogist of apotheek hebben vaak een minder werkende stof en zijn daardoor vaak geschikt voor vele huidtypes dus niet specifiek voor uw huidprobleem.

 

Ik help u dus graag om samen tot de juiste oplossing te komen voor u huid en huidproblemen.

 

Make-up producten van Arabesque Collections. 

Verkooppunt van de revolutionaire gel nagellak Caption.

 

Beautysalon Natasja geeft ook het hele jaar door huidverzorgings en make up workshops ook op aanvraag en ook Caption workshop party`s.

 

WAAROM VOOR MIJ KIEZEN?

Wilt u ook het beste uit uw huid halen? Wilt u ook huidverbetering?

BeautySalon Natasja is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is  in huidproblemen, die adviseert en u behandeld bij huidverbetering en huidproblemen. Huidverbetering is bijna altijd mogelijk. Ik heb verschillende gezichtsbehandelingen voor huidverbetering ten  aanzien van huidproblemen. waaronder natuurlijke kruidenpeelings, fruitzuurbehandelingen en bindweefselmassage.

Wat zijn huidproblemen;

 • Acne
 • Jeugpuistjes
 • Rocasea
 • Rimpels
 • Zonschade
 • Pigmentvlekken / ouderdomsvlekken
 • Huidveroudering
 •  

Een belangrijk aspect van huidverbetering is de huid beschermen. Na ons 35e levensjaar hebben wij minder anti oxidanten in ons lichaam waardoor de huid minder beschermd is.

Anti-oxidanten; Deze beschermen de huid tegen vrije radicalen.

Vrije radicalen; Zijn o.a. Afvalstoffen, toxines, elementen waardoor onze huid uit balans raakt en voor huidveroudering kunnen zorgen.

 

Door veel stress, slechte voeding en milieuvervuiling en blootstelling aan de zon (huidkanker) komen er vrije radicalen vrij en kan er schade aan de huid ontstaan. Als het lichaam te weinig anti oxidanten binnenkrijgt om te neutraliseren zullen vrije radicalen sneller de huid verouderen en beschadigen. Waardoor een verhoornde verdikte huid, rimpels en een verslapte huid kan ontstaan.

 

Dus bescherm de huid tegen huidveroudering met de juiste producten en een goede uv bescherming dagelijks. 

DIERPROEFVRIJ

Mijn producten zijn dierproefvrij, deze worden getest op  testpersonen onder consequente samenwerking met dermatologen huidklinisch getest.

Veel van de producten zijn ook vrij van Parabenen, kleurstoffen, minerale oliën en Peg derivaten.    

AVONDEN GEOPEND
Ik ben dinsdag en woensdagavond geopend
SPECIALITEITEN
 • Dr. Schrammek Green peel / Natuurlijke Kruidenpeeling, gecertificeerde salon voor Schrammek kruiden behandelingen 
 • Dr. Grandel klassieke gezichtsbehandelingen
 • Acne Specialisatie (behandelingen / Jeugdpuistjes behandelen)
 • Bindweefsel massage Specialisatie
 • Fruitzuurbehandelingen Dr. Grandel
 • Huidoneffenheden verwijderen d.m.v. coagulatie (O.a. fibroompjes/ bloedblaasjes),
 • Dr Grandel voetbehandeling,
 • Visagie Specialisatie, Bruidsmake-up, Make-up advies
 • Caption lac Qq nagellak collectie, gellak voor de natuurlijke nagel

 

Uw schoonheidsspecialiste in Amersfoort.

Beautysalon Natasja