Fruitzuurbehandeling

Dr Grandel Fruitzuurbehandeling

Alpha Effect peelings zorgen voor een zichtbaar resultaat in 28 dagen!!

Fruitzuurbehandelingen kunnen worden toegepast bij verschillende huidcondities en hebben een positief effect op diverse huidproblemen. En huidverbetering in 28 dagen zonder dat de huid gaat vervellen.

Om de behandeling goed op te starten en snel resultaat te behalen word geadviseerd in kuurverband te starten.

Voor welke huidproblemen kunnen de fruitzuren worden ingezet:

  • Grove porien
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes
  • acne (en acnelittekens)
  • Verdikte hoornlaag
  • Ouderdomsvlekken
  • Hyperpigmentatie (pigmentvlekken)
  • Vale huid (rokershuid)
  • Zwangerschapsmasker

Wat zijn AHA`S, Alpha Hydroxy Acids zijn natuurlijke organische zuren. Beter bekend als fruitzuren. Zo word er gebruik gemaakt van glycolzuur, appelzuur en citroenzuur (allemaal plantaardige fruitzuren) maar ook van melkzuur en wijnzuur. De combinatie van deze zuren verbetert de afscheiding van de hoorndeeltjes in de huid. AHA`S veroorzaken o.a. een afschilfering binnen de hoornlaag door de samenvoeging van de hoorndeeltjes te verminderen. Dit word veroorzaakt door het oplossen van de tussenstof door de fruitzuren. De celvernieuwing in de huid laag wordt op deze manier versneld waardoor de celdeling word gestimuleerd.

Onder invloed van AHA`S word de huid zichtbaar strakker, gladder en fijner. Voor een jeugdige frisse en stralende huid. Ook absorbeert de huid meer vocht en de elastiteit wordt flink verbeterd. 

Het stimuleert de aanmaak van collagene en elastine vezels(versteviging). Fruitzuren hebben niet alleen een hoornlaag oplossend effect maar werken ook anti-bacterieel en zijn daardoor voor de verzorging van een onzuivere huid zeer geschikt. Door gebruik van de fruitzuren worden de hoorncellen genormaliseerd.

Ook kunnen fruitzuren perfect worden ingezet om de huid te polijsten(gladder) en om de vermoeide/grauwe huid op te peppen.

-Voor een optimaal resultaat is het advies een flesje fruitzuurkuur voor thuis te gebruiken €38,50

-Deze kuur kan het hele jaar door worden gebruikt samen een een zonbescherming van factor 30

-Niet tijdens zonnebank kuur en zonvakanties 

-Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid en couperose huid.

   

 

 

 

Mijn aanbod fruitzuur behandelingen
Beautysalon Natasja