Thuisverzorgingspakket tijdens de Corona periode

Thuisverzorgingspakket tijdens de Corona periode

Hoe kun je nu je huid goed verzorgen als je niet naar de salon kan komen?

De thuisverzorging voor de huid met een thuisverzorgingspakket.

Op dit moment in deze corona tijd geef ik advies over Thuisverzorging en tips voor als je niet naar de salon kan komen waardoor er in de tussentijd geen behandeling kan plaatsvinden. Dus gaan we voor een eigen “ME TIME “ moment thuis, ik weet het gevoel anders zal zijn, maar ook als je het zelf doet kan het een goed gevoel geven en waarschijnlijk is er nu ook wat meer tijd voor.

Je eigen mini treatment:

Stappenplan

Je begint met een ontspannen reiniging met het product van je keuze, heerlijk inmasseren en daarna met een warme gastendoek/washand afnemen, evt een paar keer achter elkaar doen voor het ontspannen warme gevoel.
Gebruik je Make up, denk aan een dubbele reiniging: eerst de make up met een cleansing milk of oil reinigen en daarna evt nog een keer op de schone huid of nog een reinigings gel gebruiken en lekker laten opschuimen.

Dan een lotion voor de laatste restjes make up of reinigingsproduct.

 • Dan begin je met de scrub of enzym peeling bij een gevoelige huid.
 • De scrub masseer je een aantal minuten rustig over de huid vermengt met water. Daarna weer afhalen met een heerlijke warme gastendoek/washand.
 • De enzym peeling, vermeng het poeder met een beetje water tot je lekker schuim hebt, deze aanbrengen op de vochtige huid, 10/15 min. laten inwerken in de tussentijd wat vochtig houden door het met vochtige vingers in te masseren. Daarna ook weer afhalen met een heerlijke warme gastendoek/washand.

Dan kun je een ampul aanbrengen naar behoefte en huidtype van de huid, als deze is ingetrokken kun je met je crème die je wat dikker aanbrengt dan normaal even een heerlijke massage uitvoeren op je gezicht, wat ronddraaiende bewegingen, vooral rond de ogen dat voelt ontspannen. Hou dit een paar minuten vol en voel de doorbloeding opkomen.

Hiermee zul je al zien dat je huid er daarna ontspannener en mooier uitziet.

Je kan ook nog een stap verder gaan om te kiezen voor een masker.
Bij de crème maskers kun je ook weer de ampul eronder aanbrengen, het gemak van een crème masker is dat je het 10/15 min laat inwerken, wat er nog overtollig is nog inmasseren en je kan zo naar bed. De maskers voor de onzuivere huid moet je wel verwijderen en daarna kun je je creme aanbrengen. Omdat deze maskers vaak een beetje stug worden dus dat voelt niet fijn aan.

Ook kun je kiezen voor de intensieve vliesmaskers van Unitouch met het luxe Kaviaar, de exotische lotusbloem en / of het voedende oogvliesmasker met verzachtende Kersenbloesem voor eenmalig gebruik.
Hier zitten zoveel voedingsstoffen nog in het zakje als je het masker eruit hebt dat je na 20 minuten het vliesmasker van je gezicht haalt en dan alles wat in het zakje zit nog kan aanbrengen op je huid.

Vergeet ook nooit je hals en decolleté mee te nemen, deze horen ook bij het hele ritueel. En kunnen ook snel tekenen van veroudering laten zien.

Je kunt samen met mij voor het juiste advies een thuisverzorgings pakketje samenstellen, zodat je weet wat bij je huid past.
Je kunt ook zelf je pakker samenstellen.

 

Producten

 

Als je niet naar de salon kan komen hoe krijg ik deze producten in huis?

Je kan vooruit per bank betalen, en word het klaar gezet en kun je het op komen halen, of ik breng het bij je thuis, of we zoeken een andere passende oplossing. Alles gaat op afspraak,  

Zo kom je ook niet zonder je dagelijkse verzorgingsproducten te zitten.

Ook voor de thuisverzorgingspakketen voor je eigen mini treatment.

Daarom zijn de thuisverzorings pakketten nu ook zo leuk en goed om je huid in de tussentijd in de juiste conditie te houden tot we elkaar weer kunnen ontmoeten en je dit
kan overlaten aan mij.

 

 • Reinigingsproducten (milk/oil/gel) vanaf € 20,50
 • Reinigingsproduct vanaf € 12,50 (mini)
 • Scrub €24,-
 • Enzym peel €26,90
 • Vliesmasker €12,95
 • Creme maskers vanaf €8,95 (mini) en voor elk huidtype is er wel een geschikt
 • Ook heerlijk voor de huid de gezichtsborsteltjes voor een diepte reiniging € 2,95
 • Ampullen zijn per stuk of per 3 verkrijgbaar vanaf €4,95
 • 24h. creme mini €8,95
 • Serums vanaf €37,50

Neem gerust contact met mij op!

Wil je advies over maskers, ampullen, serums of je dagelijkse verzorging of kan ik je ergens mee helpen of adviseren neem dan contact op met mij.

 

Laat jullie huid in de tussentijd toch stralen!

 

Leuke Foto-actie:

Maak in de tussentijd een foto van jou “ME TIME” moment met minimaal 1 product van mijn salon en ontvang op je eerstvolgende behandeling €5,- korting.

Ik zie jullie leuke en creatieve foto`s graag tegemoet, en tot snel!
Stuur deze naar info@beautysalonnatasja.nl of per app naar 06-15338073
PS. Meld er ook even bij of ik het op sm mag gebruiken.

Blijf gezond!
Lieve groet Natasja

 

Beautysalon Natasja