Beautysalon Natasja
         Specialist in huidproblemen

Bindweefselmassage Totaal.

De bindweefselmassage is een intensieve vorm van massage die erop gericht is om de onderliggende vezels van de huid te stimuleren. Deze massage wordt ook wel ‘dieptemassage’ genoemd.
Duur: +/- 60 minuten

Deze massage is oorspronkelijk ontwikkeld door fysiotherapeuten om lichamelijke klachten te verhelpen. Door het gezicht stevig te masseren raakt de huid beter doorbloed en kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De celstofwisseling word geactiveerd en hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor de huid er jonger, gladder en steviger uitziet. Het bindweefsel zal zich gaan regenereren, wat een herstellend en verjongend effect heeft.

De bindweefselmassage is vrijwel voor iedereen geschikt, of je nu een stevige massage wil of een probleem aanpakt.


Om de behandeling goed op te starten en resultaat te verkrijgen word geadviseerd in kuurverband te starten. Ook omdat de huid niet na 1 behandeling de collagene en elastine vezels kan aanzetten tot verstevigen, dus zal er pas resultaat zijn na meerdere behandelingen achter elkaar, hetzij met 1 kuur en indien nodig een 2e kuur voordat je kan overgaan tot onderhoud om de +/- 6 weken.

  • Zeer geschikt voor:
  • Acne, betere huidweerstand (geen actieve acne)
  • Littekens – minder zichtbaar door huidverjonging
  • Bleke rokershuid – krijgt een gezonde teint door betere doorbloeding
  • Verslapte huid – aanmaak van nieuw bindweefsel
  • Slechte doorbloede huid
  • Egalere huid en strakkere contouren.

Voor de couperose/rosacea huid is deze behandeling ook zeer geschikt. Het stimuleert de doorbloeding die in de haarvaatjes stilstaat. (voor thuisgebruik is het gebruik van de Dr. Schrammek Rosacea Creme zeer goed aan te raden samen met een hoge beschermingsfactor)
Om de behandeling goed op te starten word geadviseerd in kuurverband te starten. (bv. eerste 4 weken 1x per week of 1x per 2 weken een behandeling, daarna goed onderhoud voor de huid)

Ook is deze behandeling zeer geschikt om samen met de fruitzurenkuur te combineren.
Behandeling is inclusief ampul en masker aangepast op de huidtype.

Wel is het mogelijk in de behandeling voor een meerprijs fruitzuren en fruitzuurmasker aan de behandeling toe te voegen


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn