Beautysalon Natasja
         Specialist in huidproblemen

Workshops.

Caption Experience workshop

Wat houd de workshop in;

Je kunt een vriendin, zus, moeder, collega enz. meenemen voor deze gezellige workshop. Deze workshop is gezellig met hapje en drankje. Daarnaast kun je gaan ervaren hoe de Caption gel nagellak werkt.

Graag komen met gevijlde en nagellak vrije nagels. Anders is vijlen ook mogelijk tijdens de workshop. .Aan het einde van de workshop kun je een set aanschaffen en ontvang je een leuke goodybag. Meld je aan i.v.m. de beschikbare plaatsen.

De Beauty musthave van nu Nagels lakken voor je naar bed gaat,

Snelle droogtijd!!

Mooie kleuren met een hoog pigment, die lang blijft zitten, wel meer dan een week.


Make up work shop met Arabesque 

Minimaal 2 tot maximaal 4 personen.
Datum en tijd in overleg.
De workshop duurt ruim 2 uur
De prijs is per persoon.(inclusief een leuke GOODIE-BAG)

Arabesque Make-up biedt u een zeer breed assortiment aan kleuren, gebaseerd op de vier seizoenen. Het concept van Arabesque biedt u de mogelijkheid om zelf combinaties te maken en deze in beauty boxen van verschillende formaten te plaatsen door middel van een magneetsysteem.

De lente- en herfstkleuren heben een warme ondertoon, voorjaarskleuren zijn delicaat en het herfstkarakter wordt door stevige warme nuances weergegeven. De zomer en winterkleuren hebben meer koele ondertoon. de zomer heeft enigszins versluierde tinten en de winter kenmerkt zich door intensieve en ijzige pasteltinten.

Tweemaal per jaar komt er een trend collectie uit de nieuwste kleuren, passend bij de mode van dat seizoen. U kunt dus uw make-up aanpassen aan uw nieuwe garderobe.

Arabesque is dierproefvrij en wordt getest op vrijwillige testpersonen.

Beautysalon Natasja geeft het hele jaar door make-up workshops, deze is er op gericht om te ontdekken wat u met make-up voor uw uiterlijk kunt bereiken. Tevens krijgt u informatie over het belang van huidverzorging. Tijdens deze workshop wordt u begeleidt en gaat u ook zelf aan de slag met de producten van Arabesque.

Deze workshop is ideaal voor vriendinnen, familie, vrijgezellenfeestjes die een leuke middag of avond willen.


Individueel make up en huidverzorgingsadvies


Wil je niet deelnemen aan een workshop, maar wil je wel graag een huid advies over product gebruik op maat en een make up advies wat bij je past, kan dat natuurlijk ook individueel. En is het mogelijk dat 1 op 1 te doen.


Prijzen van de workshops staan in de prijslijst

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn